webinfo

A+ A A-

Nastavak radionica o promociji i plasmanu suvenira

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_KopovoApril2019c.JPGU okviru ciklusa radionica koje se sprovode kao deo aktivnosti projekta iz Interreg - IPA programa prekogranične saradnje Mađarska - Srbija na temu suvenira, njihove izrade i plasmana, sledeće nedelje u Domu kulture će se održati peta i šesta radionica.

 

Član projektnog tima Novica Blažin je pozvao sve koji su već učestvovali, kao i sve koje možda ove teme zanimaju, da se priključe.
"Radionice će se održati u ponedeljak, 10. juna i u sredu, 12. juna u prizemlju Doma kulture opštine Novi Bečej od 19 časova. Predavač će oba dana biti profesor dr Kristina Košić, Departman za Geografiju, Turizam i Hotelijerstvo, a teme su brendiranje lokalnih proizvoda, turističke destinacije i kanali prodaje, kao i uloga društvenih mreža u promociji i online plasmanu lokalnih proizvoda", rekao je Blažin.

Radionice se sprovode u okviru projekta „Rehabilitacija zajedničkog prirodnog i kulturnog nasleđa zarad budućeg razvoja regiona“ koji opština Novi Bečej sprovodi sa mađarskim gradom Šandorfalva, koji je nosilac projekta.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković