webinfo

A+ A A-

Još dve radionice o suvenirima u Novom Bečeju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_SuveniriRadionica1jun.jpgOpština Novi Bečej i mađarski grad Šandorfalva sprovode projekat prekogranične saradnje “Rehabilitacija zajedničkog prirodnog i kulturnog nasleđa zarad budućeg razvoja regiona” u okviru koga je, između ostalog, predviđeno održavanje većeg broja radionica posvećenih edukaciji vezanoj za turizam, turističku ponudu, izradu suvenira i kanale njihove promocije i plasmana. U ponedeljak, 10. juna, održana je peta, dok će u sredu, 12. juna biti održana i šesta radionica u ovom projektu.

 

Predavač na obe je Kristina Košić, vanredni profesor Prirodno-matematičkog fakulteta iz Novog Sada sa departmana za geografiju turizam i hotelijerstvo, koja je ovim povodom rekla da će tema prve radionice biti vezana za brendiranje: “Pričaćemo o brendiranju, kako lokalnih proizvoda, tako i same turističke destinacije i kanalima prodaje tih istih proizvoda i pričaćemo zašto je važno brendirati ne samo lokalne proizvode, nego, i celu turističku destinaciju”. Ona je istakla da brendiranje nije lak zadatak i da zahteva dosta i teorijskog i praktičnog iskustva, ali da je najbitnije zadovoljiti turistu između ostalog i zato što turisti često jedni drugima preporučuju destinacije: “Danas je takav trend da se turisti i ne vraćaju u destinacije. Ne idu deset godina na isto mesto, ali je važno da oni budu zadovoljni kako bi tu destinaciju preporučili drugima i u današnje vreme novih tehnologija jako je važno šta će neki turista ostaviti kao komentar na određenu destinaciju, određenom hotelu, određenom seoskom domaćinstvu i to je prvi proces brendiranja, a kasnije idu neke tehničke stvari poput vizuelizacije” 

Šesta radionica će se održati u sredu, 12. juna u 19 časova, u galeriji “Selo” Doma kulture i namenjena je svima koji su zainteresovani.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković