webinfo

A+ A A-

Novi enterijer za lepše školske dane

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_SSenterijer.jpgSrednja škola Novi Bečej ustanova je koja je iškolovala generacije i generacije učenika, ali i koja je uvek vodila računa o tome da prati savremene tokove.

Posle osavremenjavanja učionica, obezbeđivanja sredstava za nove prozore koji će poboljšati energetsku efikasnost i brojnih unapređenja kvaliteta vremena koje učenici provode u školi, na red je došlo i uređenje hodnika škole. Kao što se moglo i videti na zvaničnom Fejzbuk profilu Srednje škole, hodnici škole oslikani su na savremen i sasvim svež način što je naišlo na odlične reakcije kako učenika, tako i profesora.

Govoreći o ovome, Anita Bojić Perkin, direktor Srednje škole, rekla je: “Naša škola se trudi da bude škola u kojoj se uči, u kojoj je prijatna atmosfera. Svi koji radimo u prosveti znamo koliko je važno da budemo relaksirani i raspoloženi i da atmosfera u kojoj radimo bude prijatna, da motiviše i da inspiriše mlade, misleće umove da budu radoznali, tako da i ovi zidovi hodnika za koje je zaslužna profesorica Maja Šolaja i učenici smera tehničara dizajnera odeće će tome doprineti”.

Najnovije uređenje škole dešava se neposredno pred početak upisa koji je predviđen za 8. i 9. jul. Ove godine, Srednja škola vrši upis đaka u smerove: gimnazija opšteg tipa, tehničar mehatronike, automehaničar, mehaničar poljoprivredne mehanizacije i modni krojač, a kako ističe Anita Bojić Perkin, škola je spremna i opremljena za sve nove učenike koji planiraju da se upišu: “Za sada, za standardne profile koji su bili aktuelni prethodnih godina, kao što su gimnazija, tehničar mehatronike, automehaničar, vlada interesovanje. Modni krojač je nešto novo, što bi od ove godine prvi put bilo realizovano, tako da još uvek ne znamo kakvo će biti intersovanje, ali se nadamo dobrom ishodu”.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković