webinfo

A+ A A-

U subotu - fudbalski turnir u Novom Selu

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije2_LoptaF.jpgU subotu, 6. jula, na sportskom terenu “Jamure” u Partizanskoj ulici u Novom Selu, održaće se sada već tradicionalni turnir u fudbalu koji organizuje udruženje građana “Centar za održivost zajednice”, PAAD centar za socio-kulturološke izuzetnosti i Mesna Zajednica Novi Bečej.

Turnir će ove godine nositi ime “Ivandanski turnir u fudbalu” zbog predstojećeg pravoslavnog praznika, Ivandana, koji se obeležava narednog dana.

Organizatori su naglasili da je turnir otvoren za sve koji su zainteresovani, ali i da je prvenstveni cilj dobro druženje i takmičarski duh, kao i negovanje tradicija fer pleja i sportskog duha. Prijave traju do četvrtka, 4. jula, putem telefona 069/142-059-7, a kontakt osoba je Branko Dujin. Kotizacija se ne plaća.

Vezano za pravila, svaka ekipa može da broji najviše deset članova, a igraće se po sistemu 5+1 (pet igrača i golman). Poluvreme će trajati petnaest minuta sa pauzom od pet minuta na poluvremenu.

Organizatori su obezbedili nagrade i osveženje, a vreme početka turnira biće poznato pošto bude poznat broj ekipa koje se budu prijavile na takmičenje.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković