webinfo

A+ A A-

Održan Ivandanski fudbalski turnir u Novom Selu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_JamureT.jpgU subotu, 6. jula, održan je Ivandanski turnir u Novom Selu, na terenu u Jamurama. Turnir su organizovali udruženje građana “Centar za održivost zajednice” i “Paad - centar za sociokulturološke izuzetnosti”, a uz podršku Mesne zajednice Novi Bečej.

 

Na turniru je učestvovalo devet ekipa, a posle finalne utakmice, najbolja je bila ekipa “Lejkersa”, drugo mesto su zauzeli momci iz “Doline ašova” a trećeplasirani su bili “Teletabisi”. Što se pojedinačnih priznanja tiče, najbolji strelac turnira bio je Alen Behramaj, najbolji igrač Radovan Stojanov, a najbolji golman Đorđe Marić.

Kako je istakla Ivana Dobožanov iz “Centra za održivost zajednice”, ove godine je promenjena lokacija turnira, ali je odziv bio dobar i sve je proteklo u najboljem redu. “Takođe, pored pehara koje smo delili za prva tri mesta, delili smo i medalje za najboljeg strelca, najboljeg igrača i najboljeg golmana, a sve u cilju promocije takmičarskog duha, druženja i promocije zdravih stilova života”, rekla je Dobožanov po okončanju turnira.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković