webinfo

A+ A A-

Poziv neafirmisanim bendovima: sviraj u “Ulici zanatskog piva”

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Kraft.JPGOvogodišnji “Velikogospojinski dani” održaće se poslednjeg vikenda u avgustu, tačnije, od 22. avgusta do 25. avgusta, a kao i ranijih godina, organizuje se “Ulica zanatskog piva”, podmanifestacija koja, tradicionalno, privlači veliku pažnju posetilaca Novog Bečeja u tim danima.

 

Tim povodom, u toku je konkurs za neafirmisane bendove koji žele da nastupaju u “Ulici zanatskog piva” ove godine. Kako se ističe, organizacioni odbor će izabrati četiri benda, a prijave se mogu slati do 31. jula na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Da bi se bend prijavio neophodno je da ima repertoar u trajanju od najmanje 45 minuta, a uz prijavu je potrebno poslati: kratku biografiju sa imenima i prezimenima članova benda, fotografiju benda, linkove ka kvalitetnim audio i/ili video snimcima pesama, linkove ka profilima na društvenim mrežama. Mogu se prijaviti i bendovi koji imaju zvanično izdanje.

Bendovima koji budu odabrani biće obezbeđeni putni troškovi, osveženje, ali i video zapis nastupa.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković