webinfo

A+ A A-

Mlade košarkašice na pripremama u Novom Bečeju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_KosarkasiceM.jpgNaše najmlađe reprezentativke u košarci, naša kadetska reprezentacija, ovih dana su na pripremama u Novom Bečeju.

U pitanju su pripreme za nastup na Evropskom prvenstvu B divizije za kadetkinje koje se održava u glavnom gradu Bugarske, Sofiji, od 15. do 24. avgusta ove godine.
Svetlana Mitrović, selektorka ove reprezentacije, istakla je da su mlade košarkašice i više nego posvećene treninzima i da su, iako, najmlađa ekipa u sistemu reprezentacija, veoma ozbiljno shvatile pripreme. Govoreći o planovima i perspektivi svog tima, ona je rekla: “Stvarno se trudimo da od mladih igrača izvučemo maksimum i da za sledeći stepenik, a to je juniorska reprezentacija, iznedrimo što više igrača. Planovi su nam da odemo i da iz sebe izvučemo maksimum. Da li je to prvo, treće, peto mesto, o tome sad, stvarno, ne razmišljamo. Razmišljamo samo da se dobro pripremimo, da damo sve od sebe, da devojke budu zdrave, srećne, zadovoljne i da se razvijaju u najboljem mogućem smeru”.

Ovom prilikom, ona je podsetila da mlada reprezentacija Srbije sada već tradicionalno dolazi na pripreme u Novi Bečej i pohvalila kako uslove rada i sportsku opremljenost, tako i gostoprimstvo Novobečejaca. “Volim Tisu, volimo da uživamo u letnjem programu, tako da, dolazimo svaki put i radujemo se svakom novom dolasku”, zaključila je Mitrović.

Reprezentativke Srbije boraviće u Novom Bečeju do 23. jula, a nastavak priprema za takmičenje u Bugarskoj biće u Banji Koviljači.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković