webinfo

A+ A A-

Pioniri “Jedinstva” idu na državno finale u Beograd

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_PioniriJ.jpgPosle nedavnog nastupa u Slovačkoj gde su bili jedina ekipa iz Srbije, pioniri fudbalskog kluba “Jedinstvo” iz Novog Bečeja nastavljaju svoje sportske uspehe.

Osvojivši prvo mesto na Sportskim igrama mladih u Kikindi, mladi fudbaleri plasirali su se na Državno finale koje se održava u Beogradu 25. i 26. jula.

Trener pionira, Marko Matić, ističe da je zadovoljan spremnošću svog tima: “Trenirali smo tokom celog leta, bez prestanka. Posle Slovačke nismo prestajali s treninzima. Mislim da su momci fizički veoma dobro spremni, psihički - videćemo. Mnogo smo razgovarali o tome, spremali se na razne načine i gledaćemo da tamo postignemo što bolji rezultat”.

Timovi su podeljeni u tri grupe sa po osam ekipa koje će se suočiti 25. jula, dok će se finale igrati 26. jula. Naši momci su u grupi sa ekipama iz Kragujevca, Požarevca, Rube, Bora, Banatskog Novog Sela, Zrenjanina i Zlatibora. Po završetku grupne faze, timovi će se boriti za prvo mesto i dalji plasman na Međunrodno finale igara koje se održava u Splitu avgusta.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković