webinfo

A+ A A-

Nastavlja se uređenje priobalja u Novom Bečeju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_PriobaljaNB2019.jpgNovi saziv Saveta mesne zajednice Novi Bečej, izabran na nedavno održanim izborima, nastavio je aktivnosti koje je započeo prethodni, pa su, tako, nedavno postavljeni osvetljenje i tuševi na novoizgrađenom produžetku šetališta uz samu obalu reke Tise. Vrednost ovih radova je negde oko pola miliona dinara, postavljeno je sedam kandelabra i pet tuševa, a radovi su finansirani sredstvima mesnog samodoprinosa. 

 

Kako je istakao sekretar saveta mesne zajednice Novi Bečej, Miroslav Macura, konstantno se radi na uređenju ovog naseljenog mesta: “Svakog jutra ovde možete videti zaposlene na javnim radovima koji se brinu o čistoći samog priobalja od košenja do sakupljanja otpada, kao i čišćenjem bagrenca. Biću slobodan da kažem da imamo jedno od najlepših priobalja u Srbiji, uz Tiski kej koji jeste najlepši. Trudimo se da donji deo priobalja bude jednako lep kao i gornji”.

Macura se, ovom prilikom, osvrnuo i na predstojeće aktivnsti Saveta: “Mesna zajednica Novi Bečej, u narednom peiodu, planira i postavku kanti za smeće, takođe, na zahtev građana, biće postavljene i dve klupe u nastavku Tiskog keja prema Žitnom magacinu, a jedan od najvećih projekata ove godine biće izgradnja parkinga ispred SRC “Jedinstvo“ i osnovne škole “Miloje Čiplić“, jer smo uvideli da Novi Bečej vapi za parking mestima, a pogotovu kada su tu i turisti koji dođu da vide ovu lepotu koju mi imamo. Time ćemo, najverovatnije i završiti investicioni period za ovu godinu, a trudićemo se da iz dana u dan unapređujemo kako bi Tiski kej i priobalje bili što lepši”.

Očekuje se da izgradnja pomenutog parkinga počne u septembru ove godine. 

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković