webinfo

A+ A A-

Ekipa “Džoker Mobil” treći put pobedila na turniru u Novom Miloševu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_MilosevoT2019.jpgProšle nedelje, od 24. do 27. jula, u Novom Miloševu, održan je turnir u basketu 3x3 koji već treću godinu organizuju košarkaški klub “Vojvodina” iz Novog Miloševa i mesna zajednica Novo Miloševo.

Ove godine, učestvovalo je jedanaest ekipa, a najbolji su, treću godinu za redom, bili momci iz ekipe “Džoker Mobil”. Drugo mesto osvojila je ekipa “Kruna 3x3”, dok su treći bili članovi ekipe “Intermeco” iz Kikinde.

Branimir Berbakov iz ekipe “Džoker Mobil” rekao je da se oni profesionalno bave košarkom, da im je takmičenje u krvi, ali i da je ključno za učešće na turniru bilo to što je Novo Miloševo mesto odakle je on. “Nemamo običaj da igramo ove tri iks tri turnire, ali ovo ljudi koji organizuju su moji prijatelji i uvek se rado odazovem da poboljšamo kvalitet turnira jer, ipak, smo mi neki igrači ovog sporta”, rekao je Berbakov. On je pohvalio igrače ekipe “Kruna 3x3” rekavši da su to fizički i sportski spremni momci i dodao da je u finalu bila prava sportska borba u kojoj je publika mogla da uživa.

Pored samog ekipnog takmičenja, poslednje večeri turnira, organizovano je i takmičenje u šutiranju trojki gde je trijumfovao Nemanja Aćimović, igrač drugoplasirane ekipe “Kruna 3x3”. On je istakao da je njegova ekipa prethodne nedelje osvojila prvo mesto na turniru u Melencima, a da su u Novo Miloševo došli s namerom da pobede. On je pohvalio organizaciju turnira rekavši: “Organizacija je perfektna, nemam nijednu zamerku, tako da, očekujte i mene i moju ekipu sledeće godine”.

A zadovoljan turnirom je i Đorđe Mirkov, predsednik KK “Vojvodina”, koji je rekao: “Jako je lep bio odziv i publike i ekipa i imali smo jako kvalitetne ekipe. Najbitnije je druženje. Bio je fer plej, nije bilo nikakvih problema. Ali, moram da ponovim, ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez pomoći mesne zajednice Novo Miloševo i sponzora koje smo nakupili. Ovo će se, sigurno, nastaviti i sledeće godine. Ovo je treća godina kako organizujemo turnir i svake godine ga podižemo za stepenicu više, svake godine ubacujemo nešto novo i polako, planski određujemo za sledeću godinu kako će to da izgleda i čemu bi trebalo da damo akcenat”.

Nagrade turnira su ove godine bile: za pobednika u šutanju trojki - 5.000 dinara, za ekipno prvo mesto 60.000, za drugo mesto 30.000 dinara, a za treće 20.000 dinara.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković