webinfo

A+ A A-

Otvoreni dan rečne flotile i ove godine privukao posetioce

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Recnaflotila.jpgRečna flotila Vojske Srbije već drugu godinu učestvuje u obeležavanju „Velikogospojinskih dana“ u Novom Bečeju.

Prošlogodišnji dan otvorenih dana koji je organizovan u okviru ove manifestacije izazvao je veliku pažnju posetilaca manifestacije, a dobra praksa je nastavljena i ove godine. Tako su u subotu, 25. avgusta, svi zainteresovani mogli tokom dana, od 9 do 14 časova, da posete bojni brod „Kozara“, da razgovaraju sa oficirima i vojnicima i da saznaju sve što ih interesuje o našoj rečnoj flotili.

Govoreći uoči početka ovog dešavanja, poručnik fregate, Dragan Spasojević, zadužen za odnose sa javnošću u komandi rečne flotile, rekao je: „Pozivamo sve građane Novog Bečeja i okoline da nam se pridruže i da na jednom svojevrsnom taktičko-tehničkom zboru upoznaju, ne samo sredstva sa kojima pripadnici prve brigade rečne flotile već i pripadnici specijalne brigade. Zašto da ne? Možda se neko od naših posetilaca koji se pronađe u rečnoj flotili ili jedinicama prve brigade i odluči da postane naš budući kolega i nađe zaposlenje u jedinicama Vojske Srbije“. On je iskoristio priliku i da ukratko predstavi šta je to što su posetioci mogli da vide tokom ovogodišnjeg dana otvorenih vrata rečne flotile: „Osim našeg komandnog broda „Kozara“ predstavićemo se sa jednim rečnim višenamenskim brodom i opremom rečnih ronilaca dok će prva brigada predstaviti sredstva sa kojima su oni opremljeni“. Kako ističe, drago im je što mogu da učestvuju u tradicionalnoj manifestaciji kao što su „Velikogospojinski dani“ i da daju svoj doprinos.

I ove godine, interesovanje posetilaca nije izostalo, te se i ovaj dan otvorenih vrata pokazao kao pun pogodak.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković