webinfo

A+ A A-

Program za decu neizostavan deo „Velikogospojinskih dana“

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_VGavlija.jpg„Velikogospojinski dani“ važe za manifestaciju koja ima sadržaje za celu porodicu i sve uzraste posetilaca.

Od večernjih koncerata i Ulice zanatskog piva za odrasle, preko Poljo-festa namenjenog poljoprivrednicima, a naročito, mladim poljoprivrednim proizvođačima, pa, sve do „Avlije Zabavlije“ i „Dečije ulice“, za svakoga se može pronaći ponešto. Ni ova godina nije izuzetak, te mališani imaju priliku da uživaju u bogatom programu.

Kao i svake godine, Narodna biblioteka je u subotu, 24. avgusta, organizovala tradicionalnu „Avliju Zabavliju“ gde su deca mogla da učestvuju u najrazličitijim zabavnim aktivnostima i radionicama kao što su hodanje na štulama, žongliranje, različite druge animacije, a pripradnici Crvenog Krsta Novi Bečej pripremili su im i edukativnu radionicu prilagođenu najmlađem uzrastu.

A i u subotu i u nedelju, organizovana je „Dečija ulica“ tik ispred Narodne biblioteke gde su mališanima pripremljene najrazličitije likovne aktivnosti, te su tako deca bojila, crtala, seckala, lepila i, sve u svemu, odlično se zabavljala u pratnji svojih roditelja i u društvu organizatora i animatora.

Nažalost, subotnji program „Avlije Zabavlije“ morao je biti naprasno završen budući da se na Novi Bečej spustilo jako olujno nevreme, ali, uprkos tome, deca su uspela da se druže i igraju, a provod za najmlađe se nastavio u nedelju.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković