webinfo

A+ A A-

Uz Cecu i vatromet završeni „Velikogospojinski dani“

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Ceca2019.jpgPoslednji dan manifestacije „Velikogospojinski dani“ u Novom Bečeju završen je spektakularnim koncertom Svetlane Cece Ražnatović.

 

Uvertira za Cecin nastup bio je koncert Dejana Petrovića i njegovog „Big Benda“ koji su uz zvuke obrada dobro poznatih pesama, ali i autorsku muziku podigli atmosferu završne večeri na zavidan nivo. Svi koji su se obreli u publici mogli su da čuju hitove poput pesama EKV, Idola, Dina Merlina, ali i hitove narodne muzike, kao i strane pesme. Govoreći o svom nastupu, Dejan Petrović je istakao da je ovo, možda, i najbolji način da se truba približi mlađim generacijama. „Mislim da smo uspeli da približimo o čemu govori i dosta nastupa. Šesti nastup na Beer Fest je bio, dva nastupa iza nas na Exit-u. Mislim da niko od trubača nikada nije sanjao da će svirati na Exit-u, mi smo to uradili dva puta. Imali smo fenomenalne koncerte gde su ljudi koji ne slušaju trubačku muziku uživali gde je bilo prepuno, krcato i odlična atmosfera“, kazao je Petrović.

Odmah po nastupu Big Benda, u 22 časa, na binu pred publiku je izašla i Ceca. Dočekana ovacijama i aplauzima, ona je pevala svoje hitove, a njen nastup je krunisan vatrometom tačno u ponoć. O uspehu koncerta možda najbolje svedoči i ogromna brojnost publike koja se okupila da čuje njen nastup. Prema nekim procenama, posećenost „Velikogospojinskih dana“ nikada nije bila veća. Komentarišući svoj sinoćnji nastup, Svetlana Ražnatović je rekla: „Imam najtemperamentniju publiku i videli ste večeras da se horski pevalo, da je to bio izuzetan koncert, još jedan rekord u nizu. Presrećna sam, prezadovoljna sam. Satisfakcija više i u životu i u karijeri, mnogo pozitivne energije. Ne postoji u mom vokabularu, trenutno, adekvatna reč kojom bih opisala kako se osećam večeras“.

Provod se nastavio do dva časa po ponoći u Ulici zanatskog piva, a u mnogim ugostiteljskim objektima i duže, ali Cecin koncert je označio završetak „Velikogospojinskih dana“.

Svečana litija u susret Uspenju Presvete Bogorodice – Velikoj Gospojini biće u utorak, 27. avgusta u Novom Bečeju.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković