webinfo

A+ A A-

Opština i ovog septembra darivala prvake

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Prvarice2019.jpgI ovog septembra, opština Novi Bečej mislila je na đake koji polaze u prvi razred i pripremila im je poklone za početak đačkih dana.

Poklone u vidu školskog pribora đacima je uručio predsednik opštine, Saša Maksimović, u pratnji svojih najbližih saradnika, a dobila su ga deca u svim osnovnim školama na području opštine.

Prilikom posete osnovnoj školi „Josif Marinković“, predsednik Maksimović je rekao: „Sad, već, tradicionalno opština Novi Bečej svojim đacima prvacima poklanja paketić. S jedne strane, njima, za lep početak školske godine i školovanja, a, sa druge strane, to je dosta solidna pomoć roditeljima u smislu da nemaju potrebu da se toliko izlažu trošku jer sve to što škola obezbedi, bar za ovu godinu, neće im trebati naknadno kupovati“.

Maja Vidaković, v.d. direktora ove škole potvrdila je da su ovi paketi uvek dobrodošao poklon. „Ove godine, upisali smo 390 đaka, od čega 56 prvaka koji su raspoređeni u tri odeljenja. Prvi razred ove godine uzimaju Zorana Bošnjak, Tijana Čolakov i Slobodan Blažin. Ovi pokloni veoma mnogo znače kako deci, tako i roditeljima zato što su na taj način obezbeđeni za celu školsku godinu, sav potreban pribor i sveske što je u današnjoj situaciji veoma korisno i lepo od lokalne samouprave“, rekla je Vidakovićeva.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković