webinfo

A+ A A-

15. Međunarodni turnir u kungfu vušu sportovima

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Kungfu2017.jpg15. Međunarodni turnir u kungfu vušu sportovima ove godine će se održati u SRC „Jedinstvo“ u Novom Bečeju. 

 

Svečano otvaranje ovog značajnog sportskog događaja zakazano je za subotu, 7. septembar, u 11 časova. Tradicionalno otvoreno prvenstvo u borilačkim sportovima ove godine će okupiti 250 takmičara iz 7 zemalja regiona.

Predsednik Srpskog kungfu vušu saveza Srbije i organizator turnira, Radenko Tadić kaže da nas očekuje pravi sportski spektakl: “Počeli smo u Novom Bečeju kao mala revija borilačkih sportova sa samo 5 mečeva 2004. godine. Od prve godine je takmičenje imalo međunarodni karakter. Pored učesnika iz 7 zemallja regiona biće prisutan i vrhunski stručnjak iz Gruzije. On je najveći stručnjak u disciplini Zlatni ždral, a ove godine će pored demonstracije biti supervizor", rekao je Tadić dodavši da je, u poslednjih 5 godina, ovo sigurno najveće takmičenje u regionu.

Takmičenje su podržali Turistička organizacija Novi Bečej i pokrajinski sekretarijat za sport.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković