webinfo

A+ A A-

Održano predavanje o regresoterapiji u Novom Bečeju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Regresoterapija.jpgU petak, 13. septembra, u galeriji „Selo“ Doma kulture opštine Novi Bečej, održano je interesantno predavanje čija tema je bila regresoterapija.

Utemeljivač ove terapeutske metode u Srbiji je Patrik Balint, a predavanje je u petak održao Zoran Protić, stručnjak u ovoj oblasti.

Kako on ističe, cilj mu je da objasni šta je regresija i kako ona funkcioniše, ali i da predoči novi način rešavanja nekih životnih problema. On je publiku koja se okupila na predavanju proveo kroz četiri faze regresije koje je i sam prošao, a njegova tribina bila je interaktivna, a posetioci su ohrabrivani da postavljaju pitanja. On dodaje i da ljudi, generalno, dobro primaju njegova predavanja: „Bio sam i u Zrenjaninu, jako su bili zainteresovani. Predavanje je trajalo dva sata i dvadeset minuta posle čega smo morali da odemo kući. Njima je to bilo interesantno, kao i meni, predavaču, tako da su ljudi zainteresovani za te stvari“.

Regresija kao tehnika zasniva se na reinkarnaciji, fenomenu o kojem se govori i koji se pominje u mnogim svetskim kulturama, a metoda Patrika Balinta kojom se bavi i Zoran Protić, podrazumeva osnovnu, prenatalnu, tehniku rada na daljinu, tehniku odnosa, detinjstva, arhetipsku i profiling tehniku.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković