webinfo

A+ A A-

U subotu održana još jedna obuka Crvenog Krsta

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_CiplicCK.jpgCrveni Krst Novi Bečej nastavlja sa svojim redovnim aktivnostima, pa je, tako, u subotu, 21. septembra, u osnovnoj školi „Miloje Čiplić“ održana obuka iz pružanja prve pomoći.

Ovo je treća obuka ove vrste u poslednjih desetak dana, prva je organizovana u gradskom parku, druga u galeriji Narodne biblioteke Novi Bečej, a ova je u saradnji sa osnovnom školom „Miloje Čiplić“ realizovana kao aktivnost u okviru radne subote učenika starijih razreda ove škole.  Učenici od petog do osmog razreda mogli su da vide, ali i da provežbaju, kako se pruža CPR, kako se vrši imobilizacija, previja rana, ali i šta se radi kada osoba izgubi svest ili kada osoba krvari iz nosa. Obuci je prisustvovalo više od 170 učenika škole i ona je pobudila veliko interesovanje kod njih.

A kako je izgledalo obeležavanje Svetskog dana prve pomoći, pročitajte OVDE

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković