webinfo

A+ A A-

Počelo renoviranje Omladinskog doma u Novom Miloševu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_NMomladinski.jpgKako je krajem jula i najavljivano, posle rekonstrukcije pešačke zone i platoa ispred Omladinskog doma u Novom Miloševu, ovih dana su počeli radovi na renoviranju i samog Omladinskog doma.

 

Komentarišući radove, sekretar saveta mesne zajednice Novo Miloševo, Arsen Pajić, rekao je: „Pretvaramo ovaj Omladinski dom u jedan Dom kulture koji će biti prilagođen našem selu. Radovi su uveliko u toku, traju već nekih deset dana, a rok za završetak je trideset dana tako da ja verujem da će u narednih dvadeset dana i da se završi“. On je objasnio da prva faza radova podrazumeva betoniranje kaskade i povećanje nivoa poda kako bi fotelje gledališta mogle da dođu u pravilnu visinu, izmenu stolarije, kao i uređenje pozornice. Pajić je dodao i da je u planu dalja rekonstrukcija u cilju poboljšanja energetske efikasnosti i protivpožarne zaštite, ali da će to biti rađeno u drugoj fazi.

Ovu prvu fazu finansirao je NIS kroz konkurs „Zajednici zajedno“ u iznosu od 2.000.000 dinara, a radove sprovodi „Max gradnja“ iz Novog Bečeja.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković