webinfo

A+ A A-

Sledeće nedelje – Foto safari

b_670_0_16777215_00_images_FotoSafari2019NB.jpgSledeće sedmice, tačnije, u periodu od 24. do 27. oktobra, organizovaće se foto safari u Novom Bečeju. 

 


Kako ističu u pozivu na zvaničnoj fejzbuk stranici projekta, cilj je da se što bolje prezentuju kulturne i prirodne vrednosti Novog Bečeja i njegove okoline kroz oštro umetničko oko fotografa. Program foto safarija koncipiran je u dve tematske celine. Prva će se baviti prirodnim vrednostima okoline sa akcentom na Specijalnom rezervatu prirode „Slano kopovo” i njegovom prikazu iz različitih perspektiva – zora, jutro, dan, sumrak i veče. Sa druge strane, druga celina baviće se kulturnim vrednostima Novog Bečeja.

Sve detalje, zainteresovani će moći da pronađu na sajtu http://rncheritage.net/fotosafari/ 

 

Ovo je aktivnost u sklopu projekta „Rehabilitacija zajedničkog prirodnog i kulturnog nasleđa zarad budućeg razvoja regiona“ u okviru „Interreg-IPA“ programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija, koji sprovode grad Šandorfalva (Mađarska), kao nosilac i opština Novi Bečej, kao partner na projektu. Okosnica ovog projekta je razvoj regiona baziran na prirodnim i kulturnim vrednostima oba partnera, a ukupna vrednost projekta je 557.602,20 evra, dok je doprinos Evropske unije 473.961,87 evra.

 

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković