webinfo

A+ A A-

„Kolubara“ pobedila „Jedinstvo“ u petom kolu rukometne Super B lige

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Rukometai2019okt.jpgU subotu, 19.oktobra, rukometaši „Jedinstva“ igrali su protiv „Kolubare“ u Lazarevcu i tom prilikom izgubili rezultatom 28:25.

 

Iako su naši momci poveli već u prvom minutu golom Strahinje Ristića, „Kolubara“ je pratila rezultat u stopu ne dopustivši „Jedinstvu“ da se značajnije rezultatski „odlepi“. Tako je na poluvremenu rezultat bio egal 11:11 i iako su se borili do kraja, ovog puta pobeda im je izbegla za tri poena. 

Golove za „Jedinstvo“ dali su Jovan Ristić (8), Vladimir Antonović (5), Ivan Spasojev (4), Milan Labus i Strahinja Ristić (3), Miroslav Macura i Ivan Crnjin po jedan gol. Sa druge strane, golove za „Kolubaru“ su postigli: Vukašin Vujošević (9), Nikola Stamenković (6), Dušan Nenadić i Marko Radovanović (4), Marko Žarković (2) i Mirko Jovanović, Lazar Panovski i Dušan Panovski po jedan gol. Za igrača utakmice proglašen je Vukašin Vujošević.

Posle ovog kola, „Jedinstvo“ je treće na tabeli sa 6 bodova, druga je „Kolubara“ sa 7, a prvi je „Vrbas Petrol“ sa 8 bodova.

 

FOTO: Fejsbuk stranica RK „Jedinstvo“ Novi Bečej

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković