webinfo

A+ A A-

Još jedna sunčana jesen u Klubu za dnevni boravak

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Suncanajesen.jpgU sredu, 23.oktobra, u Klubu za dnevni boravak odraslih i starijih lica pri Domu „Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac“, održana je priredba „Sunčana jesen života“ koja je posvećena Međunarodnom danu starih lica koji se obeležava 1. oktobra, dok je čitav ovaj mesec posvećen starima.

 

Kao i uvek, program je bio raznovrstan, pa je tako mnogobrojna publika učestvovala u nastupu hora, a članice literarne sekcije Ljubica Blažin, Stojanka Mila, Jelena Batanjski i Evica Kolarov su recitovale svoje stihove, ali i stihove i prozu drugih autora. Poseban kuriozitet bio je i nastup Evice Kolarov koja je okupljenima izvela deo iz čuvene „Gospođe Ministarke“.

Dragica Nikolić, članica Kluba i voditeljka programa, podsetila je da je čitav oktobar u znaku starih: „Svaki oktobar obeležavamo raznim manifestacijama. Ovog puta je to bila jedna priredba koju su organizovali naši članovi kluba, literarna i horska sekcija. Tako smo priredili našim članovima jedan mali, prigodan poklon“. Ona je dodala i da se ovaj program spremao jako kratko usled brojnih obaveza svih uključenih, ali da su, ipak, uspeli da postignu cilj i dočaraju publici neke stvari.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković