webinfo

A+ A A-

I ove jeseni birao se najbolji slatkiš od bundeve u Klubu za dnevni boravak

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_BundevaKolaci2019NB.jpgU sredu, 4. decembra, u Klubu za dnevni boravak penzionera pri Domu za odrasla i starija lica „Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac“, održan je izbor za najbolji slatkiš od bundeve. Ovo je treći put da se ovo takmičenje organizuje, a žiri za odabir je radio u sastavu: Marija Đukičin, Milorad Jovanov, Cecilija Šajber, Marija Čejtei i Marija Cucin. 

 

 

Kako je istakla Marija Cucin, iako je bilo samo devet takmičara ove godine, nije bilo lako odabrati najboljeg. „Izuzetno je bilo uspešno, vrlo posećeno, za razliku od, recimo, prošle godine. Vidim da su zainteresovani, jako im se sviđa. Kolači su bili stvarno lepi. Vrlo su se potrudile sve naše članice i bilo je vrlo uspešno. Ocenjivali smo izgled jela, ukus jela i opšti utisak“, rekla je Cucin.

Prvo mesto osvojili su mafini Marije Vrebalov, drugo Verona Karako, a treće – Marija Horvat. Iako je višegodišnja članica sekcije „Suncokreti“, Marija Vrebalov prvi put je učestvovala na ovom takmičenju: „Prvi put sam učestvovala čisto zbog moje grupe, zbog grupe „Suncokreti“ i čisto da povučem žene da se više uključe i iz moje grupe njih sedam je učestvovalo i jako smo zadovoljne jer su sva tri mesta baš iz „Sunckoreta“.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković