webinfo

A+ A A-

Novi Bečej: Budi i ti nekome Deda Mraz – pridružimo se akciji

b_670_0_16777215_00_images_DedaMraz2019.jpgNovogodišnji praznici vreme su darivanja i, tradicionalno, doba godine kojem se mališani najviše raduju. Ipak, Deda Mraz ne stigne uvek i do svakog deteta i mnoga deca ne dobiju paketić za Novu godinu. Svestan toga je i naš sugrađanin, Darko Milosavljev, koji je ovog decembra, četvrti put za redom, pokrenuo akciju prikupljanja slatkiša i igračaka kako bi se napravili i podelili paketići onoj deci iz Novog Bečeja koja, iz bilo kog razloga (često, materijalne prirode) ove godine neće dobiti paketić. 

 

I ovog puta, on se trudi da prikupi što više slatkiša i igračaka kako bi pripremio što više poklona koje će u novogodišnjoj noći uručiti, lično, Deda Mraz! Inspiraciju je, kaže, dobio videvši slične akcije koje se organizuju u Srbiji i, pre četiri godine, rešio da i sam uradi koliko može kako bi nekom mališanu ulepšao praznike. 

Svako ko donira slatkiš ili igračku, slobodan je da predloži neko dete ili porodicu za koju misli da bi trebalo da je poseti Deda Mraz, a kako Milosavljev ističe, najbitnije je da igračke budu u što boljem stanju i što očuvanije kako bi se deca zaista i obradovala. On je dodao i da se ove godine ne prikuplja odeća budući da se ne zna unapred koji paketić će ići kom detetu, već se oni prave jednaki i za dečake i devojčice. 

Sve dodatne informacije u vezi sa ovom akcijom i prikupljanjem materijala za paketiće mogu se dobiti putem Darkovog profila na Fejzbuku ili na broj telefona 063/837-84-52

Prikupljanje će se vršiti do 26. ili 27. decembra kako bi paketići bili spremni za podelu 31. decembra, u novogodišnjoj noći. 

 

Ovom prilikom, redakcija portala Webinfo poziva sve naše sugrađane i sugrađanke da se odazovu pozivu i učestvuju u ovoj plemenitoj akciji. Naše malo nekome može značiti mnogo!

 

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković