webinfo

A+ A A-

Održan prvi info dan; sledeći dvadesetog decembra

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_InfoDanNBdec2019.jpgU utorak, 17. decembra, uz svečanoj sali opštine Novi Bečej, održan je prvi od dva info dana u okviru projekta „Mladi u turističkoj industriji“ koji realizuju udruženje građana „Srbija za mlade“ u partnerstvu sa opštinom Negotin, a uz finansijsku podršku Evropske unije i Vlade Republike Srbije. 

 

 

Govoreći o projektu, Tijago Fehejra, iz udruženja „Srbija za mlade“, rekao je: „Dve glavne aktivnosti su info dani koji se upravo održavaju u osam opština širom Srbije, a druga su treninzi koji će od januara do kraja marta biti održani u tih osam opština. Cilj je da se poveća broj mladih koji su zaposleni u turističkoj industriji“. On je objasnio i da ovo udruženje koje danas broji preko sedam hiljada članova u Srbiji kroz program „Mladi u turističkoj industriji“ radi na tome da mladi dobiju praktična znanja i steknu veštine potrebne da bi mogli da rade u turizmu, ali i da se upoznaju sa preduzetništvom i izazovima rada u ovoj industriji. „Dobiće informacije od eminentnih stručnjaka iz oblasti turizma u zemlji. Tako je to jedinstvena prilika. Treninzi će obuhvatati u jednom delu preduzetništvo, u drugom delu, praktično znanje i veštine koji su im potrebni. Nadamo se da ćemo kroz ovaj projekat promeniti sliku mladih o turizmu u Srbiji i da će oni videti turizam kao veliku mogućnost za lični razvoj, ali i za razvoj zajednice u kojoj žive“, rekao je Fehejra.

Drugi info dan biće održan u petak, 20. decembra, u 13 časova u svečanoj sali opštine Novi Bečej.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković