webinfo

A+ A A-

Praznične čarolije u vrtiću „Leptirić“

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_VrticdecNB2019.JPGNovogodišnjim i božićnim praznicima uvek se najviše raduju najmlađi. Kraj decembra i početak januara za njih su uvek vezani za Deda Mraza, poklone, raspuste i zimske čarolije.

Ovo je period i kada se svode računi, ali i prilika da mališani iz predškolskih ustanova prikažu i pokažu šta su sve naučili u prvom polugodištu. Tako su i deca iz vrtića „Leptirić“ iz Novog Bečeja recitacijom i pesmama obeležila završetak svog prvog polugodišta. Ova maštovita retrospektiva obuhvatila je ceo period od septembra do decembra, objasnila je Nadica Blažin, njihova vaspitačica: „Ja sam jako zadovoljna, pošto je ovo uzrast od tri, četiri i pet godina. Decu sam motivisala da krenemo od samog početka, od septembra, pa, do decembra, pa su tu obuhvaćene jesenje igrarije, kako volim da ih zovem, sve do zimskih, pred Novu Godinu i dolazak Deda Mraza. U to smo uključili i roditelje koji su učestvovali u pripremnim aktivnostima, vezano za aktivnosti i ono dalje što ide uz decu“.

Osim male završne priredbe, u vrtiću „Leptirić“ organizovan je i Novogodišnji vašar, šesti po redu, u fiskulturnoj sali ovog vrtića. Deca su uz pomoć roditelja i baka i deka pravila ukrase koji su prodavani na Vašaru, a sav prihod namenjen je daljem opremanju vrtića. Komentarišući Vašar, Branislava Petraškov Mučalov, vaspitačica, rekla je: „Ukrase su pravila deca u saradnji sa roditeljima, a uz veliku pomoć baka i deka. Zadovoljni smo prodajom. Za vašar smo se spremali desetak dana, imali smo aktivnosti u svim grupama, roditelji su dolazili, pravili su ukrase, nešto su pravili kod kuće i hvala im na tome. Ima baš puno dečijih radova, a da li smo zadovoljni prodajom? Jesmo, uvek smo zadovoljni“.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković