webinfo

A+ A A-

Urnebesna komedija: Udaj se muški u Novom Bečeju

Opširnije: Urnebesna komedija: Udaj se muški u Novom BečejuUrnebesna komedija "Udaj se muški", gostuje u Domu kulture opštine Novi Bečej u četvrtak 25. aprila. Predstava će se odigrati od 20 časova, a ulaznice su 400 dinara.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 22 april 2019 17:20

Pogodaka: 125

Opširnije: Urnebesna komedija: Udaj se muški u Novom Bečeju

Ovacije za Gradski narodni orkestar

Opširnije: Ovacije za Gradski narodni orkestarGradski narodni orkestar održao je još jedan koncert pred novobečejskom publikom u petak, 19. aprila.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 22 april 2019 17:12

Pogodaka: 103

Opširnije: Ovacije za Gradski narodni orkestar

Tražilo se “mesto više” na književnoj večeri Brankice Damjanović

Opširnije: Tražilo se “mesto više” na književnoj večeri Brankice DamjanovićBrankica Damjanović jedna je od najpopularnijih autorki sa ovog prostora. Njene knjige se izuzetno dobro prodaju i spadaju među najčitanije naslove, a ona je i neko čije se reči veoma često citiraju na društvenim mrežama gde je njena popularnost veoma velika. Stoga, nije iznenađujuće to što je u četvrtak, 18. aprila, galerija Narodne biblioteke Novi Bečej bila krcata publikom koja se okupila kako bi prisustvovala novobečejskom predstavljanju dela ove eminentne spisateljice, a oni koji su zakasnili na početak morali su da stoje sa strane budući da više nije bilo mesta za sedenje. Moderator književnog razgovora bila je Agneš Đukičin, direktor Narodne biblioteke Novi Bečej, a veče je otvorila mlada Maša Purać pesmom “Oj, Kosovo, Kosovo” u čast autorke koja je rođena u Prištini.

Datum poslednje izmene petak, 19 april 2019 16:57

Pogodaka: 120

Opširnije: Tražilo se “mesto više” na književnoj večeri Brankice Damjanović

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • turisticka
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković