webinfo

A+ A A-

Manić Tisa 63 - zaboravite na mobilne i štikle

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_Manic2018.jpgManifestacija „Manić - Tisa 63“ održava se predstojećeg vikenda na dobro poznatoj lokaciji - 63. kilometru Tise kod Novog Bečeja i okupiće ljubitelje ribolova i tradicionalnih vojvođanskih specijaliteta.

 

Dragan Vukotić, glavni organizator ove sedme po redu manifestaciju je istakao da je „Manić - Tisa 63“ jedinstven događaj.
- Dolaze nam gosti iz cele Srbije, ali i iz 7 zemalja - Slovačke, Mađarske, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Engleske i Francuske - rekao je Vukotić dodavši da je “Manić Tisa 63”manifestacija nastala u želji da se tokom zime ribolovcima pruži prilika za pecanje manića, a kako ta vrsta ribe može da se lovi samo tokom popodneva i večeri, došlo se na ideju da se program obogati i postane celodnevan.

Direktor Turističke organizacije opštine Novi Bečej, Saša Dujin je pozvao sve zainteresovane da dođu u petak i subotu, 7. i 8. decembra na branu kod Tise i uživaju u gastronomskim specijalitetima poput kobasica, vulkan čvaraka i pre svega, opuštenoj atmosferi bez mobilnih telefona.
Dujin je podsetio i da je Turistička organizacija opštine Novi Bečej osvojila prvu nagradu za najuspešniju prezentaciju na tek završenom, 10. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma, kada je predstavljen tradicionalni svinjokolj, odnosno upravo manifestacija "Manić Tisa 63".

Manifestaciju organizuje Klub ljubitelja reke Tise „Tisa 63“ uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, opštine Novi Bečej, Mesne zajednice Novi Bečej i Turističke organizacije opštine Novi Bečej.

 

Program manifestacije:

Manicprogram2018.png

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković