webinfo

A+ A A-

Muzičko i poetsko veče u Novom Miloševu

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_NM2019vece.jpgU nedelju, 27. januara, u prostorijama udruženja penzionera u Novom Miloševu, održano je muzičko i poetsko veče namenjeno svim ljubiteljima lepe reči i dobre muzike.

 

Program su osmislili i izveli članovi Kluba za dnevni boravak pri Domu “Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac” iz Novog Bečeja, a povod održavanju bilo je obeležavanje 27. januara, dana posvećenog Svetom Savi, našem prvom prosvetitetlju i izuzetnoj ličnosti naše istorije.
Zajedno sa članovima Kluba, na scenu su stupili i članovi Gradskog narodnog orkestra Novi Bečej koji su im pružili punu muzičku podršku i saradnju. Kao i uvek, program je bio bogat i šarolik i svi prisutni mogli su čuti mnoge poznate taktove i pesme.
Ovo je samo jedna u nizu brojnih aktivnosti Kluba kojim se jasno pokazuje da ni “zlatno doba” nije prepreka da se bude kreativan, aktivan i da se druži.

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab

SERVISNE

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković