webinfo

A+ A A-

U Klubu za dnevni boravak predstavljena “Potiska vila”

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_PotiskaVila2019.JPGU sredu, 6. februara, u prostorijama Kluba za dnevni boravak pri domu “Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac”, održano je književno veče i prezentacija knjige “Potiska vila” čiji autor je Dario Tenžera, inače, novinar našeg portala.

 

Kako ističe Marija Cucin, socijalni radnik u ovoj ustanovi i koordinator programa pri Klubu, povod za organizovanje ovog događaja bio je međunarodni Dan života koji se obeležava cele ove sedmice. Ovo je prva aktivnost Kluba u ovoj, 2019. godini.

U nešto više od sat vremena druženja, Tenžera je govorio o svojoj knjizi, zbirci priča, čitao je odlomke, a prisutni članovi kluba postavljali su pitanja, iznosili svoja mišljenja o pričama, ali i razgovarali sa mladim autorom o pitanjima vezanim za motivaciju i inspiraciju da se napiše jedna ovakva knjiga. Poseban osvrt napravljen je na to šta znači živeti i raditi u Novom Bečeju i kako se to održava na celokupan život pojedinca.

Sledeća aktivnost Kluba zakazana je za 13. februar u 19 časova kada će biti organizovana žurka pod nazivom “Vesele pedesete i šezdesete”, a čija tema je vezana, upravo, za ove decenije dvadesetog veka, te se očekuje da oni koji se odluče da dođu na druženje obuku nešto u stilu te epohe ili da, makar, donesu neki modni detalj iz tog doba.

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab

SERVISNE

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković