webinfo

A+ A A-

Mjuzikl za decu u Novom Bečeju

b_670_454_16777215_00_images_Tijana_Slike_MuzikomKrozBajkeNB2019.JPGU četvrtak, 28. februara, novobečejski mališani bili su u nesvakidašnjoj mogućnosti da uživaju u dva izvođenja predstave “Muzikom kroz bajke”. Ova predstava žanrovski je mjuzikl, a namenjena je najmlađima, te su, tako, danas, učenici osnovnih škola “Josif Marinković” i “Miloje Čiplić” i deca iz predškolske ustanove “Pava Sudarski” pratila avanture dobro poznatih likova kao što su Pepeljuga, Petar Pan, Mala Sirena, ali i zla Maćeha i njene ćerke.

 

Ovaj mjuzikl plod je rada Ane Aleksić Šajrer, profesora solo pevanja, Marte Ronto, profesora orgulja, i Sanje Radišić, glumice Narodnog pozorišta “Toša Jovanović” iz Zrenjanina, koje vode muzički studio “Euterpa” čiji su članovi glumci u ovom mjuziklu. U nekih četrdeset minuta trajanja smenjivale su se poznate Diznijeve kompozicije iz filmova za decu koje su mladi glumci i glumice izvodili uz pratnju korepetitora, Marte Ronto.
O složenosti ovog pravog muzičko-scenskog poduhvata najbolje svedoči činjenica da u predstavi učestvuje dvadeset i pet članova ansambla uzrasta od sedam do devetnaest godina.
Iako mladi, oni su precizno i vešto odigrali svoje uloge na očigledno zadovoljstvo najmlađih Novobečejaca koji su ih bodrili svojim reakcijama i aplauzom.

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • turisticka
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković