webinfo

A+ A A-

Završena šesta sezona kampanje Kultura na dar

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_knd5logo.jpgKao što je poznato, naš portal je podržao ovogodišnju kampanju Kultura na dar koju već šesti put organizuje Društvo za akademski razvoj iz Beograda.

 

Po završetku konkursa, zasedao je stručni žiri i odabrao najbolje fotografije i video snimke. Ovogodišnjii žiri odlučivao je u sastavu: Dobrosav Bob Živković, Adam Crnobrnja, Bojana Ibrajter Gazibara, Bojana Plemić, Ivan Mančić, Mirjana Varničić, Miroslav Mitić i Snežana Božanić i doneo sledeće rezultate: za najbolji film u kategoriji juniora izabran je film “Monoksili” čiji su autori Luka Sučević i Vasilije Arsenović iz Rume, dok je za najbolji film u kategoriji seniora proglašen film “Od babe – devojka”, autorke Dragane Kojičić iz Titela.

Što se tiče fotografija, titulu najbolje fotografije u kategoriji juniora ponela je fotografija “Sveti Luka” koju je sačinio Vuk Lukić iz Orahovca, dok je najbolja fotografija u kategoriji seniora “Crkva uspenja Presvete Bogorodice” autorke Anite Pejev iz Dimitrovgrada.

Osim žirija, glasalo se i putem sajta Kultura na dar. Ovog puta, skoro 10.000 ljudi glasalo je za svoje favorite, a ubedljivo najveći broj glasova poneo je rad mladog autora iz Aleksinca, Jovana Nedeljkovića, pa je tako film “Dragoslav Mihajlović Vampir“ poneo titulu najpopularnijeg dela šeste sezone kampanje.

 

Svečana dodela nagrada biće 8. juna u Beogradu.

 

Portal Webinfo se, ovim putem, zahvaljuje svim učesnicima i čestita nagrađenima!

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković