webinfo

A+ A A-

„Testomanija“ - nova manifestacija u Novom Bečeju

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_t1.jpgU Novom Bečeju će se u nedelju, 2. juna, po prvi put održati gastro manifestacija - Testomanija.


Direktor Turističke organizacije opštine Novi Bečej, Saša Dujin kaže da je ideja za ovom manifestacijom potekla od preukusne vojvođanske kuhinje, koja je bogata ukusima i mirisima testa.
"Testomaniju organizujemo sada prvi put. Svi mi volimo miris i ukus testa, štrudle, krofne, gibančice, pogačice, kiflice i naravno rezance s makom. Zato i pozivamo sve da dođu u nedelju u park u Novom Bečeju gde će ih od 15 časova čekati šaren i ukusan program".
Dujin dodaje da će na manifestaciji učestvovati dvadesetak ekipa-izlagača, najviše lokalnih, ali i iz Niša, Leskovca, Lebana i Bele Palanke.
"Mi smo obezbedili brašno, jaja, mleko, ulje, so, šećer i kvasac, a oni imaju slobodu da sami dodaju ostale sastojke. Organizovaćemo takmičenje u spremanju specijaliteta od testa, kao i razne degustacije za posetioce. Bogat program očekuje i najmlađe, kojima će na raspolaganju biti animatori, takmičenje u jedenju palačinki i krofni, zatim kreativne i plesne radionice kao i prestava za decu", zaključuje Dujin.

Manifestacija "Testomanija" će se održati u nedelju, 2. juna, od 15h do 20h u parku u Novom Bečeju, a u slučaju lošeg vremena, aktivnosti će se odvijati na terasi Doma kulture i ispred Doma kulture.

 b_200_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_t2.jpgb_200_299_16777215_00_images_Tijana_Slike_t3.jpg

 

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab

SERVISNE

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković