webinfo

A+ A A-

Predstava "Boje šteka" 15. novembra u Domu kulture u Novom Bečeju

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_StekNB2019.jpg"Boje šteka", u režiji Slavenka Saletovića, nasmejaće vas i ulepšati vam petak veče!

 

Predstava će biti izvedena u Domu kulture opštine Novi Bečej, u petak 15. novembra u 20 sati. U predstavi igraju Petar Strugar, Uroš Jovčić i Đorđe Stojković.

U hit komediji upoznaćete trojicu sitnih "kriminalaca", angažovanih od viših nalogodavca da odrade jedan dobro plaćen posao. Trojica autsajdera, neprilagođeni u vremenu tranzicije, liberalnog kapitalizma i sistemu koji ne funkcioniše i u kom samo politika i kriminal obezbeđuju dovoljno para za normalan život.

Oni zajedno ulaze u avanturu koja će ih, čini im se, dovesti do velike količine novca. Angažovani od mnogo većih "igrača", a nevešti, na poverenom zadatku dolaze do niza nepredviđenih situacija i događaja.

Ulaznice su 400 dinara.

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković