webinfo

A+ A A-

„Jokai Mor“ održao božićni koncert

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_JokaiMordec2019.jpgU subotu, 28. decembra, velikim koncertom pod nazivom „U malom selu Vitlejemu“, MKUD „Jokai Mor“ predstavio je svoj ovogodišnji rad i obeležio božićne i novogodišnje praznike. Tradicionalni božićni koncert okupio je sve grupe koje postoje i rade pri ovom kulturno-umetničkom društvu, a više o programu rekao je Laslo Ilia, sekretar MKUD „Jokai Mor“. 

 

Prigodnim božićnim programom mi se zahvaljujemo našim članovima. Od najmlađih koji su zabavište i niži razredi do odraslih, znači, svi koji rade, koji su angažovani u udruženju, svi su večeras nastupali. Prateći orkestar je iz Bečeja i publika je napunila salu kao što se to obično i dešava u ovakvim prilikama“, rekao je Ilia.  On je istakao i da su program otvorila deca koja su učestvovala na trećoj smotri u Bačkoj Topoli gde su osvojili zlatne, srebrne i bronzane plakete, a ovo je bila prilika da pokažu domaćoj publici šta znaju i umeju. 

Ilia je posebno istakao i to da nas naredne godine u Novom Bečeju očekuje najznačajnija smotra stvaralaštva vojvođanskih Mađara, „Đenđešbokret“, a božićni koncert je jedan od načina kako se „Jokai Mor“ priprema za to dešavanje. On je na kraju čestitao praznike publici i izrazio nadu da će i u budućnosti publika u što većem broju pratiti rad ovog kulturno-umetničkog društva. 

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković