webinfo

A+ A A-

28. Obzorja na Tisi - Dani Josifa Marinkovića 22. maja u "onlajn" izdanju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_Obzorja2020NB.jpgU skladu sa poštovanjem odluka i propisanih mera Vlade Republike Srbije usled epidemije virusa COVID-19, ovogodišnji program manifestacije „Obzorja na Tisi - Dani Josifa Marinkovića“ premijerno će biti emitovan na YouTube kanalu i Facebook stranici Doma kulture opštine Novi Bečej, u petak, 22. maja, u 20 časova.

 

Dan ranije, u četvrtak 21. maja, biće položeni venci na spomen ploču na rodnoj kući Josifa Marinkovića, kao i na spomen bistu kompozitora, ispred Doma kulture u Novom Bečeju.

Ujedno će biti otvorena i retrospektivna izložba slika „Tiske akademije akvarela“ koja će biti dostupna za individualne posete od 22. maja do 15. juna u radnom vremenu Doma kulture.

U okviru koncerta solo pesme koji nosi naziv „Tradicija spaja“, a koji će premijerno biti emitovan onlajn u petak, predstaviće se muzički sastav "Duo Kordis“ u sastavu - sopran Ana Aleksić Šajrer i pijanistkinja Tina Nikolovski. Ovogodišnji besednik u čast Josifa Marinkovića biće Vera Golob, specijalista muzičke teorije.

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković