webinfo

A+ A A-

NB ECOTOUR – I vreme poslužilo organizatore

Opširnije: NB ECOTOUR – I vreme poslužilo organizatoreIako je prvi dan novobečejskog NB ECOTOURA prošao uspešno, delovi programa morali su biti izmešteni u Dom kulture budući da je četvrtak, 26. septembar, obeležilo kišovito vreme.

Datum poslednje izmene nedelja, 29 septembar 2019 19:27

Pogodaka: 139

Opširnije: NB ECOTOUR – I vreme poslužilo organizatore

Počeo prvi „NB Ecotour“

Opširnije: Počeo prvi „NB Ecotour“U četvrtak, 26. septembra, svečano je otvoren prvi „NB Ecotour“, mini sajam posvećen eko i etno turizmu, a koji se realizuje u okviru projekta „Rehabilitacija zajedničkog prirodnog i kulturnog nasleđa zarad budućeg razvoja regiona“ u okviru „Interreg-IPA“ programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija, koji sprovode grad Šandorfalva (Mađarska), kao nosilac i opština Novi Bečej, kao partner na projektu.

Datum poslednje izmene četvrtak, 26 septembar 2019 18:16

Pogodaka: 182

Opširnije: Počeo prvi „NB Ecotour“

NAJAVA: U četvrtak i petak prvi ECOTOUR u Novom Bečeju

Opširnije: NAJAVA: U četvrtak i petak prvi ECOTOUR u Novom BečejuU četvrtak, 26. i petak 27. septembra, u Novom Bečeju, biće održan događaj NB ECOTOUR koji je zamišljen kao svojevrsna prezentacija potencijala ruralnog i ekoturizma regiona sa ciljem da se potencijalni nosioci razvoja ovih oblika turizma nađu na jednom mestu kako bi se prepoznali i dalje razvili svoju saradnju.

Datum poslednje izmene utorak, 24 septembar 2019 18:25

Pogodaka: 261

Opširnije: NAJAVA: U četvrtak i petak prvi ECOTOUR u Novom Bečeju

OSTALE VESTI IZ NOVOBEČEJSKE PRIVREDE

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković