webinfo

A+ A A-

Novi Bečej: Traktor i tanjirača za održavanje atarskih puteva

Opširnije: Novi Bečej: Traktor i tanjirača za održavanje atarskih putevaU prostorijama JP "Komunalac" Novi Bečej, danas je priređen koktel za poljoprivrednike, u okviru kojeg je prikazana nova oprema ovog preduzeća, traktor "Armatrac" i tanjirača, a poljoprivrednici su prilikom razgovora sa predsednikom opštine i nadležnima imali prilike da i sami predlože ili ukažu na probleme sa kojima se susreću u radu.

Datum poslednje izmene petak, 13 mart 2020 13:37

Pogodaka: 673

Opširnije: Novi Bečej: Traktor i tanjirača za održavanje atarskih puteva

Asfaltirane dve ulice u Kumanu

Opširnije: Asfaltirane dve ulice u KumanuAsfaltiranje ulica u opštini Novi Bečej nastavljeno je u naseljenom mestu Kumane, gde su privedeni kraju radovi u ulicama Laze Blažića i Ljubice Odadžić.

Datum poslednje izmene četvrtak, 12 mart 2020 17:16

Pogodaka: 166

Opširnije: Asfaltirane dve ulice u Kumanu

Novi Bečej: Do 2021. godine samo dve neasfaltirane ulice

Opširnije: Novi Bečej: Do 2021. godine samo dve neasfaltirane uliceNakon Grmečke, Druge Krajiške, Petra Kočića i ulice Milošev put, danas su asfaltirane i 1. i 2. Slatinska ulica u Novom Bečeju. Radovi će se nastaviti u Kumanu, u ulicama Laze Blažića i Ljubice Odadžić.

Datum poslednje izmene utorak, 18 februar 2020 19:22

Pogodaka: 414

Opširnije: Novi Bečej: Do 2021. godine samo dve neasfaltirane ulice

OSTALE VESTI IZ NOVOBEČEJSKE PRIVREDE

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković