webinfo

A+ A A-

Festival cveća u oktobru doneo proleće u Novi Bečej

Opširnije: Festival cveća u oktobru doneo proleće u Novi BečejČetvrti Festival cveća u Novom Bečeju koji se održan je 15. i 16. oktobra na potezu od gradskog parka od osnovne škole „Miloje Čiplić“ i ovog puta privukao je pažnju Novobečejaca.

Datum poslednje izmene sreda, 16 oktobar 2019 20:36

Pogodaka: 90

Opširnije: Festival cveća u oktobru doneo proleće u Novi Bečej

NB ECOTOUR – I vreme poslužilo organizatore

Opširnije: NB ECOTOUR – I vreme poslužilo organizatoreIako je prvi dan novobečejskog NB ECOTOURA prošao uspešno, delovi programa morali su biti izmešteni u Dom kulture budući da je četvrtak, 26. septembar, obeležilo kišovito vreme.

Datum poslednje izmene nedelja, 29 septembar 2019 19:27

Pogodaka: 154

Opširnije: NB ECOTOUR – I vreme poslužilo organizatore

Počeo prvi „NB Ecotour“

Opširnije: Počeo prvi „NB Ecotour“U četvrtak, 26. septembra, svečano je otvoren prvi „NB Ecotour“, mini sajam posvećen eko i etno turizmu, a koji se realizuje u okviru projekta „Rehabilitacija zajedničkog prirodnog i kulturnog nasleđa zarad budućeg razvoja regiona“ u okviru „Interreg-IPA“ programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija, koji sprovode grad Šandorfalva (Mađarska), kao nosilac i opština Novi Bečej, kao partner na projektu.

Datum poslednje izmene četvrtak, 26 septembar 2019 18:16

Pogodaka: 208

Opširnije: Počeo prvi „NB Ecotour“

OSTALE VESTI IZ NOVOBEČEJSKE PRIVREDE

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković