webinfo

A+ A A-

OBAVEŠTENJE STOČARIMA

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_Njive-u-Vojvodini-1.jpgSvi stočari koji su zainteresovani za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta na teritoriji opštine Novi Bečej za 2019. godinu dužni su da podnesu zahtev za izlazak veterinarske inspekcije redi utvrđivanja broja uslovnih grla, najkasnije, do 1. septembra u pisanoj formi.

Zahtev se može poslati poštom na adresu Srednjobanatski upravni okrug, Trg slobode 10, 23000 Zrenjanin ili lično, na pisarnici Srednjebanatskog upravnog okruga, kancelarija broj 12 u Gradskoj kući u Zrenjaninu.

Obrazac koji je potrebno popuniti da bi se zahtevao izlazak veterinarske inspekcije može se preuzeti sa internet stranice opštine Novi Bečej ili lično u mesnim zajednicama.  

Bitno je napomenuti i da je zapisnik inspekcije sastavni deo dokumentacije koja se predaje na konkurs koji je otvoren do 31. oktobra, te da će bez njega zahtev za dokazivanje prečeg prava zakupa biti nepotpun.

Konkurs za dokazivanje prava prečeg zakupa za narednu godinu otvoren je i za druge poljoprivrednike, a tekst konkursa, propozicije i sve potrebne obrasce možete pronaći na linku.  

OSTALE VESTI IZ NOVOBEČEJSKE PRIVREDE

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković