webinfo

A+ A A-

U sredu javna rasprava o razvoju poljoprivrede

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_OpstinaNB2.jpgKako saopštavaju iz opštinske uprave u Novom Bečeju, izrađen je nacrt Programa razvoja poljoprivrede opštine Novi Bečej sa akcionim planom.

 

 

Tim povodom, pre nego što ovaj nacrt može ući u skupštinsku proceduru, biće organizovana javna rasprava o njemu. Javna rasprava koja je otvorena za sve zainteresovane održaće se u sredu, 20. marta u 10 časova u svečanoj sali opštine Novi Bečej.

Izrada Nacrta programa razvoja poljoprivrede finansirana je sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu koji je opštini Novi Bečej dodelio sredstva po konkursu za sufinansiranje projekata jedinica lokalnih samouprava za unapređenje izrade i sprovođenje efikasnih regionalnih i lokalnih javnih politika u 2018. godini.

Nacrt programa razvoja poljoprivrede možete pročitati na sledećem LINKU dok se sva pitanja, sugestije i primedbe mogu dobiti putem adrese elektronske pošte Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

OSTALE VESTI IZ NOVOBEČEJSKE PRIVREDE

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković