webinfo

A+ A A-

Festival cveća u oktobru doneo proleće u Novi Bečej

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Cvece2019.jpgČetvrti Festival cveća u Novom Bečeju koji se održan je 15. i 16. oktobra na potezu od gradskog parka od osnovne škole „Miloje Čiplić“ i ovog puta privukao je pažnju Novobečejaca.

 

I ovog puta, organizator je Turistička organizacija opštine Novi Bečej, a na štandovima izlagača mogle su se videti mnoge vrste cveća, ukrasnog, ali i začinskog i lekovitog bilja. Pored toga, izlagali su i izlagači druge robe, među kojima, i Društvo pčelara Novog Bečeja koje uvek u ponudi ima kvalitetan med i pčelinje proizvode.

Više o Festivalu cveća rekla nam je Melita Bito iz Turističke organizacije opštine Novi Bečej: „Jesen je vreme za nove poslove  u bašti, ali i za pripremu biljaka kako vrtnih, tako i sobnih za hladnije dane. Pravo mesto za kupovinu novih sadnica i cveća je upravo naša „Cvetna pijaca“ koju već četvrti put za redom organizujemo. Imamo više od trideset izlagača, ponuda je odlična, nema čega mema, od tradicionalnog cveća i sadnica, pa do nekih egzotičnih biljaka i ja pozivam građane da nas posete još danas i sutra kako bi pronašli nešto za sebe ili samo uživali u mirisnom platou“.

OSTALE VESTI IZ NOVOBEČEJSKE PRIVREDE

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković