webinfo

A+ A A-

Putujte zajedno, više ćete se voleti

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_6_000par.jpgUmesto rođendanskih poklona, možda bi trebalo da uvedete novu praksu: odlazak na put. Oboje ćete uživati, a i kvalitet vaše veze biće bolji.Parovi koji često putuju zajedno zadovoljniji su vezom, bliskiji su, a više uživaju i u seksu, pokazala je anketa koju je povodom nedavnog Dana zaljubljenih sprovelo američka organizacija Travel Association, posvećena putovanjima.

Rezultati ankete u kojoj je učestvovalo 1.100 odraslih osoba pokazali su da odlazak na put sa voljenom osobom ima pozitivan uticaj na odnos među partnerima i njihov seksualni život ne samo tokom trajanja putovanja, već i mesecima nakon povratka.

"Parovi koji često odlaze na zajednička putovanja generalno su zadovoljniji odnosom i vezom, koju uglavnom opisuju kao 'romantičnu' i 'izbalansiranu', dok odnos sa partnerom ocenjuju kao 'veoma intiman'", navodi se u saopštenju Travel Associationa.

Nešto više od 72 odsto ispitanija izjavilo je da ih putovanja inspirišu da budu romantičniji, dok je za 63 odsto osba "vikend-beg od stvarnosti" sa voljenom osobom najlepši mogući poklon.

Oko 77 odsto ispitanika koji odlaze na zajednička putovanja sa osobom koju vole izjavilo je da je veoma zadovoljno svojim seksualnim životom, dok je seks kao "veoma zadovoljavajući" ocenilo 63 odsto onih koji ne putuju u paru.

"Parovi koji putuju zajedno blskiji su i zadovoljniji od onih koji nemaju taj običaj", zaključak je ovog istraživanja, prenosi CNN Travel

(MONDO)

OSTALE VESTI IZ NOVOBEČEJSKE PRIVREDE

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković