webinfo

A+ A A-

Viber – besplatan za sve korisnike širom sveta !

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_Viber_logo.pngKorisnici Vibera u Srbiji juče su primili spem poruku – sa upozorenjem da će, od ove nedelje, Viber početi da naplaćuje svoje usluge – zahtevajući od primalaca da pokrenu lančanu poruku prema što većem broju svojih kontakata sa istim sadržajem – da bi time bili prepoznati kao aktivni korisnici – što bi im omogućilo da nastave da koriste Viber besplatno.


Ovim povodom, Viber objavljuje da su informacije sadržane u ovoj poruci maliciozne prirode, i da ne potiču od Vibera. Viber omogućava svim svojim korisnicima širom sveta da budu u kontaktu, besplatno ! Razmenjujte poruke, pričajte, uzivajte u igricama i razmenjujte razne sadržaje sa prijateljima i članovima porodice, gde god oni bili – bez ograničenja. Korisnici Vibera nastavljaju da koriste njihovu omiljenu aplikaciju za razmenu poruka – besplatno – kao što su uvek činili!

OSTALE VESTI IZ NOVOBEČEJSKE PRIVREDE

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković