webinfo

A+ A A-

U četvrtak i petak, 14. i 15. septembra, bez struje delovi Novog Bečeja

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Servisne_Dalekovodi4.jpgU četvrtak i petak, 14. i 15. septembra, bez struje delovi Novog Bečeja.

 

U četvrtak, 14. septembra, zbog radova na elektrodistributivnoj mreži, bez struje će od 09:30 do 11:00 časova, biti sledeće ulice u Novom Bečeju:

A. Berića, Balkanska, Tapai Šandora, kao i delovi sledećih ulica: Zmaj Jovina, od Narodnog fronta do P. Šandora; Brigadira Ristića i Petra Drapšina, od JNA do P. Šandora; Jaše Tomića, od JNA do Narodnog fronta; Maršala Tita, od Narodnog fronta do Bašaidskog puta; Sonje Marinkovič, od Vuka Karadžića do P. Šandora; Narodnog fronta i P. Šandora, od Maršala Tita do Zmaj Jovine, kao i Mup i Gerontološki centar.

U četvrtak, 14. septembra, zbog radova na elektrodistributivnoj mreži, bez struje će od 08:30 do 15:00 časova, biti sledeće ulice u Novom Bečeju:

Prvomajska, Krajiška 1, Krajiška 2, 15. Maja, Slavka Babića, kao i delovi sledećih ulica: Miloševački put od Slobodana Perića do 5. Oktobra i od Miloševačkog puta do Branka Radičevića sledeće ulice: Slobodana Perića, 5. Oktobra i Branka Radičevića.


U petak, 15. septembra, zbog radova na elektrodistributivnoj mreži, bez struje će od 09:30 do 11:00 časova, biti sledeće ulice u Novom Bečeju:

Pave Sudarski, Jagićeva, Ž. Grujanova, kao i delovi sledećih ulica: S. Miletića, od Vuka Karadžića do Aračke; H. Veljkova, od Vuka Karadžića do Narodnog fronta; Branka Radičevića, od Karđorđeve do Aračke; Karađorđeva, od Branka Radičevića do Miloševačkog puta; Miloševački put, od Ž. Grujanova do Karađorđeve i Narodnog fronta, od M.Tita do Branka Radičevića.

U petak, 15. septembra, zbog radova na elektrodistributivnoj mreži, bez struje će od 07:30 do 13:00 časova, biti sledeće ulice u Novom Bečeju:

15. Maja, Slavka Babića i Grmečka, celo naselje: Novo selo, kao i delovi sledećih ulica: Miloševački put, od Slobodana Perića prema Novom Miloševu (leva strana) i 5. Oktobra i Marka Oreškovića, od Miloševačkog puta do Prvomajske.
    

Povezane vesti:

Isključenja struje u Novom Bečeju, od 18. do 22. septembra

  • sex shop
  • komunalac
  • turisticka
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković