webinfo

A+ A A-

PROKLJUČAĆE GOSPOJINA 2015 - POZNATI OVOGODIŠNJI IZVOĐAČI

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja_Izvodjaci.jpgJedna od najznačajnijih i najposećenijih manifestacija u Srbiji, novobečejska "Gospojina" će i ove, 2015. godine dovesti brojne poznate muzičke zvezde.

"Nismo želeli još da otkrivamo izvođače, ali pre ili kasnije bi se saznalo", naveo je Nemanja Vasković direktor Turističke organizacije Novi Bečej i dodao: "Nastupe su nam potvrdili - Sejo Kalač, Minela Stojaković i rumunski pevač Sandi Ciorbe, dok su pregovori još u toku sa Vesnom Vukelić Vendi i beloruskim metal bendom "Багна - "Олимп".

Minela Stojaković je istakla da se veoma raduje koncertu i da će hit  "Ti propadaš" izvesti, ukoliko je potrebno i više puta.
"Fanovi me stalno bodre i jedva čekaju da na velikoj koncertnoj bini čuju pesmu koja me je vinula među zvezde. Upravo sam u studiju i snimam novi singl - "Propao si", istakla je Stojakovićeva.

Muzičar čija karijera traje preko dvadeset godina, Sejo Kalač je naglasio da sa nestrpljenjem iščekuje avgust i da će verovatno još početkom maja stići u Novi Bečej na pripreme, kako bi sve proteklo u najboljem redu.

Kako su organizatori naveli, cilj je da se manifestacija i sam izbor izvođača proširi i van prostora bivše Jugoslavije, otuda nastup rumunskog pevača Sandi Ciorbe i poziv beloruskom metal bendu "Багна - "Олимп".


 

Webinfo redakcija svima poručuje da obavezno posete "Gospojinu 2015", a da se na današnji dan 1. april - Svetski dan šale, dobro našale i zabave!

SmileSmileSmile
 APRI-LI-LI-LIIIIII!!!!!! 

...Šalu na stranu, kako je "WEBINFO" nezvanično saznao od organizatora "Gospojine", izvođači koji će se ove godine popeti na koncertnu binu u Novom Bečeju su najveća i najznačajnija muzička imena. Pregovori su u toku, a uskoro će se objaviti svi detalji.

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • turisticka
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković