webinfo

A+ A A-

Novi Bečej: počela izrada Plana javnog zdravlja

Opširnije: Novi Bečej: počela izrada Plana javnog zdravljaU organizaciji Stalne konferencije gradova i opština i uz podršku Vlade Švajcarske, u Domu kulture u Novom Bečeju danas je održan prvi ciklus radionica u cilju podrške izradi Plana javnog zdravlja i sticanja kompletne slike o finansiranju javnog zdravlja na lokalnom nivou.

Datum poslednje izmene sreda, 05 februar 2020 20:26

Pogodaka: 224

Opširnije: Novi Bečej: počela izrada Plana javnog zdravlja

Novi Bečej: Uspešna prva akcija dobrovoljnog davanja krvi

Opširnije: Novi Bečej: Uspešna prva akcija dobrovoljnog davanja krviU četvrtak, 9. januara, u fiskulturnoj sali osnovne škole „Miloje Čiplić“ održana je prva ovogodišnja redovna akcija dobrovoljnog davanja krvi. Novobečejci su još jednom pokazali veliki kapacitet za humanost, te je i ova akcija bila uspešna. Pozivu da doniraju najvredniju tečnost odazvalo se 104 naših sugrađana, krv je dalo 83, a 21 je odbijen iz medicinskih razloga.

Datum poslednje izmene subota, 11 januar 2020 22:17

Pogodaka: 322

Opširnije: Novi Bečej: Uspešna prva akcija dobrovoljnog davanja krvi

Uspešne akcije davanja krvi i na samom kraju godine

Opširnije: Uspešne akcije davanja krvi i na samom kraju godineU petak, 27. decembra, održane su dve akcije dobrovoljnog davanja krvi i to u mestima Kumane i Novi Bečej. Pozivu humanosti se  u Kumanu odazvalo 36 davalaca od kojih je 32 dalo krv, dok je u Novom Bečeju došlo 42 na akciju, a 35 je krv dalo. 

Datum poslednje izmene subota, 28 decembar 2019 11:43

Pogodaka: 246

Opširnije: Uspešne akcije davanja krvi i na samom kraju godine

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković