webinfo

A+ A A-

Novobečejci humani i na kraju godine

Opširnije: Novobečejci humani i na kraju godineU sredu, 26. decembra, u fiskulturnoj sali osnovne škole “Miloje Čiplić” održana je vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi, poslednja akcija u ovoj godini.

Datum poslednje izmene sreda, 26 decembar 2018 19:23

Pogodaka: 182

Opširnije: Novobečejci humani i na kraju godine

Radionice o reproduktivnom zdravlju za osnovce

Opširnije: Radionice o reproduktivnom zdravlju za osnovceSavet za populacionu politiku opštine Novi Bečej sprovodi niz aktivnosti predviđenih projektom koji podržava Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku o čemu je naš portal pisao OVDE i OVDE, a na red su došle i radionice namenjene učenicima osnovnih škola čija tema je reproduktivno zdravlje.

Datum poslednje izmene petak, 09 novembar 2018 15:45

Pogodaka: 209

Opširnije: Radionice o reproduktivnom zdravlju za osnovce

Škola za trudnice počela sa radom

Opširnije: Škola za trudnice počela sa radomU subotu, 27. oktobra, sa radom je otpočela škola za trudnice koju organizuje Savet za populacionu politiku opštine Novi Bečej uz podršku Kabineta ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, a koja se održava u fiskulturnoj sali Doma za odrasla i starija lica “Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac”.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 29 oktobar 2018 10:53

Pogodaka: 253

Opširnije: Škola za trudnice počela sa radom

  • sex shop
  • komunalac
  • turisticka
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković