webinfo

A+ A A-

Bečej: U nedelju, besplatni preventivni pregledi

b_400_188_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_DZBecej.jpgSvi zainteresovani građani, bez obzira na to da li su osigurani, mogu u nedelju, 3. novembra da obave preventivni zdravstveni pregled.

 

Akcija će biti organizovana tog dana na tri lokacije – u centralnom objektu Doma zdravlja u Bečeju - ulaz kod Hitne službe, u Bačkom Petrovom Selu i Bačkom Gradištu, od 8 do 16 sati.

Lekari u Bečeju meriće pacijentima krvni pritisak, uraditi EKG, odrediti nivo šećera u krvi, a ovog puta omogućen je i mamografski pregled. Iz Doma zdravlja preporučuju da se na taj pregled jave žene starije od 40 godina, poželjno u prvom delu ciklusa, ali i one koje su pri samopregledu dojke primetile bilo kakvu promenu. U Bačkom Petrovom Selu i u Bačkom Gradištu omogućeno je merenje krvnog pritiska, EKG pregled i merenje šećera u krvi.

Preventivni pregledi su besplatni i mogu ih obaviti svi građani bez obzira na zdravstveno osiguranje.

 

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković