webinfo

A+ A A-

HI-TECH GOLGOTA

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije2_Tuznikompjuteras.gifDa je danas, iako smo u digitalnoj ekspanziji, teško uhvatiti korak ili, možda "Hi-Tech standard", dokazuje pismo našeg vernog čitaoca upućeno "korisničkoj podršci" jedne banke.  Pročitajte, nas je nasmejalo, iako, verujemo, njemu više ništa nije smešno.

 

 

"Poštovani, obraćam Vam se ovim putem nakon nekoliko bezuspešnih ciklusa na relaciji Vaš call centar i lokalna filijala.
Problem koji bih voleo da mi rešite je sledeći. Pre 20-ak dana sam u lokalnoj filijali Vaše banke pokušao da aktiviram mobilno bankarstvo. Na šalteru sam potpisao ugovor i dobio potrebne papire sa kodovima. Nakon uspešne instalacije aplikacije i aktiviranja tokena, svaki put prilikom pokušaja da se ulogujem u aplikaciju, ista je ispisivala grešku "poštovani, nemate aktiviranu uslugu mobilnog bankarstva". I tu počinje hi-tech golgota napaćenog korisnika vaše usluge.
Nakon 5 dana bezuspešnih pokušaja logovanja, razočaran, odlazim ponovo u filijalu gde ponavljamo proceduru, kada ponovo dobijam pinove i, pogodićete, ponovo uspešno aktiviram token, ali dobijam na displeju istu grešku.
Ohrabren Vašim sloganom "slušamo Vas 100%" pozivam broj call centra i nakon tričavih 10 minuta lutanja po "pritisni taj i taj broj meniju" napokon dobijam operatera koji me ponovo i ljubazno upućuje na lokalnu filijalu.
I eto...ponovo odlazim u filijalu, gde mi kažu da su imali takvih iskustava kada usluga neće da se aktivira na sistem i da oni tu ne mogu ništa, nego samo da budem uporan sa call centrom. I ja sam bio uporan, ponovo razgovarao sa operaterom koji mi je opet ljubazno objasnio da te probleme rešava tehnička podrška koju ja ne mogu direktno kontaktirati, a naravno ni oni (call centar), ali da mogu umesto mene kontaktirati filijalu pa da se problem reši.
i eto to je to, problem je tu, vi me slušate 100% a reagujete samo 50%."

X.Y.

  • sex shop
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković