Nagradu „Zlatna amfora“, za izuzetne rezultate u razvoju i afirmaciji turizma Srbije, ove godine je dobila Turistička organizacija opštine Novi Bečej.

 

Saša Dujin, direktor TO opštine Novi Bečej je otkrio da je uprkos neizvesnim okolnostima, puno urađeno na promociji novobečejskog turizma.
S obzirom na nepredvidivu situaciju sa epidemijom korona virusa, mi jesmo puno uradili na promociji opštine i verujem da ćemo, kada se rezultati budu sumirali, imati čak i blago povećanje broja noćenja u odnosu na prethodnu godinu", rekao je Dujin i dodao da su se sada puno oslanjali na društvene mreže i tako dolazili do ciljnih grupa.

Turizam je u Srbiji najviše pogođen pandemijom korona virusa, a gubici su ogromni. Kako ističe Dujin, sve eventualne buduće manifestacije će se održavati samo ukoliko se ispune uslovi za to.
Naravno da želimo da organizujemo manifestacije. Naravno da bismo želeli da sada u decembru održimo i „Manić – Tisa 63“, ali ne smemo kršiti pravila i moramo se ponašati u skladu sa epidemiološkom situacijom. Ono što možemo i što već radimo jeste promocija naših seoskih domaćinstava, kojih u novobečejskoj opštini sada ima već 5 novoregistrovanih i što, kao što smo mogli da primetimo, privlači turiste".

Specijalizovana Turistička revija „Yu travel“ i Televizija Ras već 25 godina dodeljuju plakete i statue „Zlatna amfora“ turističkim organizacijama i pojedincima za doprinos u razvoju turizma.


NAJPOPULARNIJE NOVI BEČEJ

Ovog vikenda festival „Be…

Festival „Bečej noću“ organizuje se u...

jun 14, 2022

Postavljena bista Zdravka G…

Ispred Osnovne škole „Zdravko Gložanski...

jun 14, 2022

Bečej: Drugi rebalans u zn…

Odbornici Skupštine opštine Bečej usvoji...

jun 14, 2022

NAJNOVIJE

Odbornici Skupštine opštine Bečej usvojili su nedavno...

Ispred Osnovne škole „Zdravko Gložanski“, nakon vi...

Festival „Bečej noću“ organizuje se u petak i subo...

Bečejpromet: Posao za 4 radnika u proizvodnji ...

Posao za 41 radnika u Kostel Automotiv DOO. ...

Iz Doma zdravlja Bečej obaveštavaju građane da će u ...

NAJČITANIJE

Festival „Bečej noću“ organizuje se u petak i subo...

Ispred Osnovne škole „Zdravko Gložanski“, nakon vi...

Odbornici Skupštine opštine Bečej usvojili su nedavno...

FLICKR