U periodu od 13. decembra do 10. januara, u sportsko-rekreativnom centru „Jedinstvo“ u Novom Bečeju održan je tradicionalni novogodišnji turnir u malom fudbalu. Glavni organizator bio je klub malog fudbala „Tisa“, a podržale su ga opština i mesna zajednica Novi Bečej, kao i Sportski savez opštine i sportsko-rekreativni centar „Jedinstvo“.

 

Ove godine, prvo mesto osvojila je ekipa „Čajkini asovi“, drugo mesto osvojila je ekipa Radio Televizije Vojvodine, a treće ekipa „Fortuna“, dok je titulu najboljeg igrača utakmice poneo Dušan Trivunović iz drugoplasiranog tima. 

Sava Vadaski, igrač ekipe „Čajkini asovi“, rekao je da je veoma zadovoljan organizacijom za koju je rekao da je, kao i uvek, na visokom nivou. „Lepi uslovi, lep parket, lepa hala i što je bitno u zimskim momentima, hala koja je topla za razliku od nekih gde igramo. Nisam igrao ovde tri godine. Igrom slučaja, naša ekipa gde branim se raspala, spojili smo se sa našim prijateljima iz Bečeja i, da budem iskren, nisam očekivao ni da ćemo proći osminu finala ako naiđemo na nekog ozbiljnijeg, a, eto, na kraju smo prvi“, rekao je Vadaski dodavši da je osećaj lep tim pre što nikada nije stigao ni do polufinala, a sada je deo tima koji je osvojio prvo mesto. 

Zadovoljan je i igrač utakmice, Dušan Trivunović, koji je ovom prilikom rekao da je ovaj turnir među pet najboljih turnira u Vojvodini. On je dodao još i: „Moja ekipa je zadovoljna. Osvojili smo drugo mesto, nismo uspeli da pobedimo u finalu, to nam je bio prvi poraz, bili smo prvi u grupi, došli do finala i žal za tim finalom što nismo uspeli da osvojimo prvo mesto“. On je naglasio i da je za titulu najboljeg igrača utakmice zaslužna cela ekipa koja mu je pomogla da se pokaže, a rekao je i da planiraju ponovo da dođu u Novi Bečej i takmiče se.

Direktor sportsko-rekreativnog centra „Jedinstvo“, Ranko Janjić, ocenio je ovogodišnji turnir kao odličan i istakao: „Dobro se pozicionirao na lestvici turnira u Vojvodini. U mnogim mestima se turniri gase, a kod nas turnir raste iz godine u godinu i mi kao ustanova i kao klub malog fudbala „Tisa“ možemo biti jako zadovoljni i odzivom ekipa i ponašanjem ekipa.


NAJPOPULARNIJE NOVI BEČEJ

Bečej: U subotu Sajam spor…

Sajam sportova će biti održan u Gimnaziji...

maj 16, 2022

U sredu i četvrtak bez str…

U sredu i četvrtak bez struje delovi Boča...

maj 16, 2022

Program „EcoBike-Net” p…

Program „EcoBike-Net, Zajednički razvoj ...

maj 17, 2022

U četvrtak i petak, 19. i …

U četvrtak i petak, 19. i 20. maja bez str...

maj 17, 2022

Bečej: Vozio bicikl sa vi…

U protekla 24 sata, na području Južnobač...

maj 17, 2022

Neprijatni mirisi dopiru sa…

Pojedini Novobečejci, oni bliži Ljutovu, ...

maj 17, 2022

Posao za kuvara

Posao za kuvara. ...

maj 17, 2022

Posao za pomoćnog radnika

Posao za pomoćnog radnika. ...

maj 17, 2022

NAJNOVIJE

Posao za dva radnika u Italiku. ...

U najmanjem selu bečejske opštine – Poljanice, nedav...

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, d...

Posao za 3 točioca goriva na BMD Petrolu+ u Bečeju ...

Posao za pomoćnog radnika. ...

Posao za kuvara. ...

NAJČITANIJE

Sajam sportova će biti održan u Gimnaziji u subotu 21...

U sredu i četvrtak bez struje delovi Bočara i Novog Mi...

Program „EcoBike-Net, Zajednički razvoj prekograničn...

U četvrtak i petak, 19. i 20. maja bez struje delovi Be...

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, d...

Pojedini Novobečejci, oni bliži Ljutovu, su se protekl...

FLICKR