Nagrađivani kuvar Džejms Berd otkrio je svoj recept za savršenu toplu čokoladu.

 

Potrebno za četiri šolje:
- jedna slatka pavlaka

- četiri decilitra mleka

- 50 grama mleka u prahu

- kašika kukuruznog brašna

- 150 grama crne čokolade (narendane)

Priprema:

Stavite pavlaku u posudu i ostavite je u frižideru da odstoji pet minuta, a zatim je umutite žicom za mućenje, dok ne postane penasta.

U drugu posudu sipajte mleko i ostavite da proključa. Nakon toga dodajte čokoladu i mutite dok se čokolada potpuno ne rastopi. Dodajte mleko u prahu i kukuruzno brašno i mešajte dok se sastojci ne sjedine, a smesa ne postane glatka.

Sipajte čokoladu u čaše i na svaku od njih odozgo stavite po kašiku slatke pavlake.

Uživajte!

(MONDO)


PROČITAJTE JOŠ...

 

NAJČITANIJE

Posao za prodavca i menadžera maloprodajnog objektaPosl...

Posetite Svetofor market u Novom Bečeju i saznajte zaš...

Posao za automehaničara ...

Leto je idealno doba godine za odmor, avanture i stvaran...

     Parodontalna bolest - pre i posle &...

Maj je ključan period za vlasnike kućnih ljubimaca da ...

NAJNOVIJE

U proleće, kada priroda buja i vreme je za spremanje se...

U sredu 15. maja bez struje delovi Bečeja, a u četvrta...

Maj je ključan period za vlasnike kućnih ljubimaca da ...

     Parodontalna bolest - pre i posle &...

Leto je idealno doba godine za odmor, avanture i stvaran...

Posao za automehaničara ...

Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Prihvati
Otkaži
Shopify.com
Prihvati
Otkaži
Unknown
Unknown
Prihvati
Otkaži